Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Κλείνοντας Οικονομικά Αίθουσα Δεξιώσεων για το Γάμο σας

Πρώτα απ’ όλα, καθίστε από κοινού με το σύντροφό σας και καταλήξτε σε ορισμένες γενικές αποφάσεις αναφορικά με το γάμο και τη γαμήλια σας δεξίωση. Θέλετε να παραθέσετε κλειστού ή ανοιχτού κύκλου δεξίωση; Αθροίστε τους αριθμούς των υποψηφίων προσκεκλημένων και αυτό το γεγονός θα καθορίσει την αίθουσα δεξιώσεων γάμου που θα προτιμήσετε εντέλει.

Ακόμη, λαμβάνοντας υπόψη τους καλεσμένους σας και τις ανάγκες του, θα χρειαστεί να απαντήσετε μερικά κρίσιμα ερωτήματα. Για παράδειγμα, πόσοι καλεσμένοι σας θα προσέλθουν από μακρινή απόσταση; Μπορεί να προτιμήσετε μία αίθουσα δεξιώσεων γάμου που είναι κοντά στις κύριες αρτηρίες, το αεροδρόμιο ή τα κεντρικά ξενοδοχεία έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από όλους τους καλεσμένους σας.

Παράλληλα, ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για το γάμο παίζει το δικό του νευραλγικό ρόλο. Σε πρώτη φάση θα κληθείτε να αποφασίσετε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για την αίθουσα δεξιώσεων γάμου. Κατόπιν εξετάστε αν το κόστος περιλαμβάνει το κέτερινγκ, τη γαμήλια τούρτα, τις καρέκλες, τα τραπεζομάντηλα, τα ποτά, τον DJ κτλ. Μία συνετή ιδέα είναι να ρωτάτε κάθε φορά αν όλα τα προαναφερθέντα προσφέρονται στο πακέτο της γαμήλιας δεξίωσης.

Επιπλέον, όσο νωρίτερα κλείσετε την αίθουσα δεξιώσεων γάμου σας, τόσο πιθανότερο είναι να την εξασφαλίσετε σε χαμηλότερο κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια ζευγάρια επιλέγουν για αυτόν τον λόγο να κλείνουν την αίθουσα δεξιώσεων της επιλογής τους πολλούς μήνες, ή ακόμη και χρόνια, πριν από την ημερομηνία του γάμου τους. Επομένως, ξεκινήστε την έρευνά σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να επωφεληθείτε προσφορών και ελκυστικών τιμών.

Με βάση τη λίστα των απαιτήσεων και αναγκών σας, μπορείτε να καταρτίσετε μία λίστα με υποψήφιες αίθουσες δεξιώσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις ανάγκες σας. Αφού οριστικοποιήσετε κατόπιν εξονυχιστικής μελέτης την επιλογή σας, καλέστε τους ιθύνοντες και προχωρήστε σε άμεση κράτηση του χώρου. Ο γάμος των ονείρων σας μόλις έχει αρχίσει!

Πίσω στις πληροφορίες