Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Δεξιώσεις Βαπτίσεων

Panorama1

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή σας!

Το περιβάλλον της Αίθουσας μας είναι ιδανικό για να οργανώσετε τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας, και να το γιορτάσετε μαζί με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Η Αίθουσα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα, με τρία επίπεδα, με αμφιθεατρική θέα, ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο στολισμό του χώρου, έτσι ώστε να μετατρέψουμε τον χώρο σε ένα παραμυθένιο κόσμο που θα απογειώσει την φαντασία των μικρών αλλά και των μεγάλων!

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης της βάπτισης με d.j. αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.

Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε τη βάπτιση με το μυστήριο και το τραπέζι αφού στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας και στο 1χλμ το εκκλησάκι της Παλαιοπαναγιάς και παράλληλα να εξασφαλίσετε την άμεση, χωρίς μετακινήσεις, προσέλευση των καλεσμένων σας.

Τέλος, το άνετο και ΔΩΡΕΑΝ Parking 500 τ.μ., καλύπτει τις μικρές και μεγάλες δεξιώσεις του χώρου με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε μερικά από τα μενού μας για τους καλεσμένους σας:

   Μενού Α    Μενού Β    Μενού Γ
pdf-icon pdf-icon pdf-icon

 

 

Δείτε εδώ Φωτογραφίες!

IMG_3924.jpgUntitled_Panorama3.jpgUntitled_Panorama1.jpgIMG_3976.jpgIMG_3943.jpgUntitled_Panorama4.jpgIMG_3971.jpgUntitled_Panorama2.jpg

 


 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

DSCF4931

Για όσους πελάτες επιλέξουν να κάνουν Δεξίωση Γάμου, Δεξίωση Βάπτισης, Εκδήλωση Συλλόγων ή Εταιρικής Εκδήλωσης στον χώρο μας επιβαρύνονται μόνο με το κόστος του catering που παρέχουμε.

Η Αίθουσα 350 Ατόμων Διατίθεται Δωρεάν!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόλις στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας όπου και μπορείτε να συνδυάσετε το μυστήριο για την δεξίωση του γάμου ή βάπτισης του παιδιού σας με το άνετο και δωρεάν Parking 500 τ.μ. που παρέχουμε.
 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6645707 ή

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μάθετε περισσότερα για την προσφορά!


Επικοινωνήστε μαζί μας
 1. Όνομα(*)
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
  Invalid Input
 4. Σχόλια
  Invalid Input
 5.