Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Δεξιώσεις Συλλόγων

Panorama1

Ο πλήρως ανακαινισμένος, άνετος και εκσυγχρονισμένος χώρος της Αίθουσας μας είναι ιδανικός για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, χορούς συλλόγων και εργατικών σωματείων αλλά και άλλων εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις.

Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση μας δόθηκε μεγάλη έμφαση και στα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια για να μπορούν να περιηγούνται άνετα σε όλους τους χώρους.

Τέλος διαθέτει ιδιωτικό ΔΩΡΕΑΝ parking 500 τ.μ., με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε μερικά από τα μενού μας για τους καλεσμένους σας:

   Μενού Α    Μενού Β
pdf-icon pdf-icon

 

 

 Δείτε εδώ Φωτογραφίες!

 


 

Προσφορά 2016 - Δωρεάν αίθουσα

Για όσους πελάτες επιλέγουν να κάνουν την εκδήλωση του συλλόγου τους στην αίθουσα εκδηλώσεων μας επιβαρύνονται μόνο με το κόστος του catering που παρέχουμε.

Η αίθουσα 350 ατόμων διατίθεται δωρεάν.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6645707 και μάθετε περισσότερα για την προσφορά!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας
 1. Όνομα(*)
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
  Invalid Input
 4. Σχόλια
  Invalid Input
 5.