Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Δεξιώσεις Συλλόγων

Panorama1

Ο πλήρως ανακαινισμένος, άνετος και εκσυγχρονισμένος χώρος της Αίθουσας μας είναι ιδανικός για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, χορούς συλλόγων και εργατικών σωματείων αλλά και άλλων εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις.

Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση μας δόθηκε μεγάλη έμφαση και στα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια για να μπορούν να περιηγούνται άνετα σε όλους τους χώρους.

Τέλος διαθέτει ιδιωτικό ΔΩΡΕΑΝ parking 500 τ.μ., με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε μερικά από τα μενού μας για τους καλεσμένους σας:

   Μενού Α    Μενού Β
pdf-icon pdf-icon

 

 

 Δείτε εδώ Φωτογραφίες!

 


 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

DSCF4931

Για όσους πελάτες επιλέξουν να κάνουν Δεξίωση Γάμου, Δεξίωση Βάπτισης, Εκδήλωση Συλλόγων ή Εταιρικής Εκδήλωσης στον χώρο μας επιβαρύνονται μόνο με το κόστος του catering που παρέχουμε.

Η Αίθουσα 350 Ατόμων Διατίθεται Δωρεάν!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόλις στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας όπου και μπορείτε να συνδυάσετε το μυστήριο για την δεξίωση του γάμου ή βάπτισης του παιδιού σας με το άνετο και δωρεάν Parking 500 τ.μ. που παρέχουμε.
 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6645707 ή

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μάθετε περισσότερα για την προσφορά!


Επικοινωνήστε μαζί μας
 1. Όνομα(*)
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
  Invalid Input
 4. Σχόλια
  Invalid Input
 5.